Nytt koncept inom blockchain technology och socialt spel där du kan förvärva NFT och olika kryptovalutor genom att lägga kort där alla har samma chans att vara med beroende på vad man har valt för paket.

Du kan vara med i Swapit helt utan kostnad och ändå få 5 % på organisationen.

Vill du veta mer?

Ring 0707-460100 eller fyll i kontaktformuläret så får du mer info och om du vill inbjudan tillprodultinformation.

Jag gick med i maj med ett paket med 10 kort för 100 usd och har på 2 månader 84 personer i mitt team och har nu Legendpaket. Väntar spänt på utdelning från poolerna. 

Företaget ägs av Eric Alexandre som också äger Jetcoin. Han är med på möten och är väldigt erfaren och etablerad seriös business entreprenör. Swapit kom igång i Sverige mars 2021 så det är kul att vara med i starten och mycket kul är på G. Många har tidigare gått på nitar når dom investerat i ohederliga bolag och undrar  om man får ut sina pengar. JA det får man och man får bonus flera ggr i månaden.

Jag avråder alltid att investera mer än man kan vara utan men här är det många som köper upp sig när de förvärvat bonus. Antingen att de fått bonus på invärvade vänner eller på sina kort de lagt i pooler. Man är också med på utlottningar och det är otroliga priser. 

Vill du ha kul samtidigt som du bygger din kryptoportfölj och få en extrainkomst varje månad så ska du hoppa på. Du får en länk där du kan välja gratis konto och sen kika runt och se på filmer. Vi har infomöten på svenska varje vecka och har massor av infofilmer. Vi hjälps år i teamet så du förstår och lyckas med din business och annat.

Teamträff i Hjo 16-18/7 för den som vill vara med. Teamwork is a dreamwork.

 

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande